Fjern besked x
OBS Vi holder lukket Lørdag d. 08.08.20
Hjørnesofaer

Hjørnesofa – direkte fra egen danske fabrik

Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik finder du et bredt udvalg af hjørnesofaer, hvor kvalitet og eksklusivt design går uløseligt hånd i hånd. Hjørnesofaer er utroligt populære og ses i rigtig mange danske hjem. Her går det store møbel fantastisk godt i spænd med den ellers stringente skandinaviske indretningsstil, hvor lækre designmøbler og interiør har en helt særlig plads.

2

Jysk møbelhåndværk når det er bedst

Vi har mere end 60 års erfaring med møbelhåndværk, hvad enten der er tale om spise- eller dagligstuemøbler. Når du køber din nye hjørnesofa hos Jydsk Møbelværk eller Ryesberg Møbelfabrik kan du således også være 100 % sikker på, at kvaliteten er i orden. Fremstillingen af vores møbler foregår fra egen fabrik i Danmark. Det vil altså sige, at vi er med i hele processen, lige fra den indledende designfase til sofaen leveres til din adresse.

Design selv din hjørnesofa

Idet fremstillingen af alle møbler foregår fra egen danske fabrik, har vi muligheden for hele tiden at kvalitetssikre de materialer, der indgår i vores møbelproduktion. Det betyder samtidig, at du har muligheden for at vælge en lang række forskellige sofaløsninger og dertilhørende features, når du skal have en ny sofa. Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik vægtes kvalitet og fleksibilitet lige højt, hvorved vi har muligheden for at skabe personlige møbler. Her indtænkes såvel farver som materialevalg, så de passer til hver enkelt kundes personlige indretningsstil.

Modulopbyggede løsninger eller kendte klassikere

Hvad enten du drømmer om en klassisk hjørnesofa udført i neutrale farver, en stor flydesofa opbygget i modulløsninger, en læderhjørnesofa eller noget helt fjerde, hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg.

Blandt vores mange hjørnesofaer kan du således vælge imellem kendte klassikere såsom tremmesofaer i såvel lyse som mørke farver. Du kan dog også vælge den mulighed, at du stykke for stykke – eller modul for modul – selv sammensætter din sofa i form af en modulsofa. Modulhjørnesofaen er den ideelle løsning for dig, der elsker at lege med din indretning og som drages af den fleksible sofaløsning. Her har du nemlig muligheden for at sammensætte forskellige farver, materialer og moduler for en fuldt ud personlig og unik hjørnesofa.

Ingen fordyrende mellemled
– direkte fra producent til kunde

Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik handler du direkte med producenten ved køb af din nye sofa – nemlig os. Vores sofaer kommer direkte fra fabrikken til vores egen butik eller direkte hjem til dig. På den måde slipper du for en masse dyre ekstraomkostninger og får således en eksklusiv sofa til en mindst lige så eksklusiv pris.

Find et sofabord til din hjørnesofa.