Fjern besked x
OBS Vi holder lukket Lørdag d. 08.08.20
Klassiske sofaer

Klassisk sofa

– til den kvalitetsbevidste forbruger

Sofaen er et vigtigt møbel i langt de fleste private hjem – en central del af dagligstuen. Det er her familien samles og tilbringer kvalitetstid sammen og her, du serverer kaffe for dine gæster. Det er her, du slapper af efter en lang arbejdsdag, når de daglige gøremål er gjort. Netop derfor er det også så vigtigt, at sofaen er æstetisk veludført, ligesom sidde- og liggekomfort er en væsentlig faktor i udformningen af enhver sofa. Som et resultat deraf findes der i dag et hav af forskellige sofaer, fra moderne flydere til regulære klassikere.

2

Klassisk sofa for enhver smag

Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik finder du et bredt udvalg af flotte designsofaer, udført i et klassisk og ikke mindst stringent design, der passer fantastisk ind i den skandinaviske indretning. Blandt vores klassiske modeller finder du alt, fra stofsofaer i trærammer til lædersofaer, der er udført i lækkert okselæder i forskellige farver. Med mere end 60 års erfaring med møbelhåndværk, har vi adskillige klassikere blandt vores produktportefølje. Det er sofaer, der udføres i et tidløst design, og vi glæder os til at vise dig vores mange forskellige modeller.

Møbelhåndværk med personligt udtryk

Ligesom vores andre møbelløsninger, fås vores klassiske sofamodeller naturligvis også i et væld af forskellige farver og materialer. Det vil altså sige, at selvom du vælger en klassisk sofa, så har du stadig muligheden for at sætte dit helt eget personlige aftryk derpå, fra mål og udformning det æstetiske udtryk. Du kan vælge imellem materialer såsom slidstærkt møbelstof og læder. Ligeledes kan du vælge imellem flere forskellige træsorter, såvel behandlede som ubehandlede. Hver løsning har sine fordele, og vi besvarer hellere end gerne alle dine spørgsmål.

Designmøbler fra eget møbelværk

Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrikstår for møbelhåndværk i verdensklasse – også selvom vi efter alle disse år fortsat har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Alle sofaer fra Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik kommer direkte fra egen møbelfabrik. På den måde kan vi selv såvel som vores møbeldesignere være med i hele processen, fra idé til færdigt produkt. Vi sætter en ære i at vælge alle de bedste materialer og udvælger nøje de, der anvendes i fremstillingen af alle vores møbler.

Eksklusive møbler til eksklusive priser
– spar penge på din klassiske sofa
Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik vægtes den nære kontakt med kunde såvel som møbelsnedker højt. En af fordelene ved at skære alle de fordyrende mellemled væk er, at du som kunde får en designsofa i allerhøjeste kvalitet, uden det behøver at slå bunden ud af din økonomi. Du slipper for en masse dyre ekstraomkostninger og kan nøjes med blot at nyde dit nye møbel.