Fjern besked x
OBS Vi holder lukket lørdag d.19.09.20
Scala modulsystem

MODULSOFAEN

– den evigt foranderlige sofaløsning

En modulsofa opbygges af forskellige moduler, valgt af den enkelte kunde med henblik på at skabe en sofaløsning, der passer ind i det enkelte hjem. Modulopbyggede sofaer kan være såvel store som små. De kan sættes sammen som hjørnesofaer, med chaiselong eller som sofasæt, hvor der er en 2- og 3-personers sofa.

0

Med en modulsofa får du således fleksibilitet i indretningen og muligheden for at skifte enkelte eller flere moduler ud, hvis du flytter eller foretager dig andet, der kan kræve ændringer i sofaens udseende. Fordelen ved denne type sofa er, at den kan tilpasses lige netop dine personlige præferencer – også selvom de ser anderledes ud om et halvt år! Det hele afhænger af din personlige indretningsstil, og det er den, vi står klar til at designe ud fra, når du køber din nye sofa igennem Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik.

HVORDAN SKAL DIN SOFA SE UD?

Hvordan din nye modulsofa skal se ud, afhænger som sagt af din personlige indretningsstil såvel som stuens og hjemmets proportioner. Med en modulsofa har du muligheden for at opbygge et stort møbel, hvor hele familien kan samles til en hyggelig filmaften. Du kan samtidig mindske eller udvide sofaen efter behov, ligesom en modulsofa er den ideelle mulighed for at lege med farve- og materialesammensætning for et helt unikt udtryk.

EN VERDEN AF FARVER OG MATERIALER TIL DIN PERSONLIGE INDRETNINGSSTIL

Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik kan du vælge imellem et hav af forskellige farver og materialer. Fra sofabetræk til tilbehør som sofaben og sofaramme, så er det dig, der bestemmer. Vi har udvalgt markedets allerbedste materialer, som vi anvender i vores arbejde med møbelhåndværk. Det er din garanti for et lækkert resultat, der med den rette pleje holder sit udseende mange år frem.

Eksklusive møbler direkte fra egen møbelfabrik

Når du køber såvel sofa som andre møbler hos Jydsk Møbelfabrik og Ryesberg Møbelfabrik, handler du altid direkte med producenten. Fremstillingen af de møbler, vi udstiller i showroomet, foregår nemlig fra egen danske fabrik. Vores møbelsnedkere og polster har mange års erfaring med produktion af kvalitetsmøbler. Dermed kan vi altid stå inde for de produkter, der leveres til vores kunder.

Ingen fordyrende mellemled
– sofaer til attraktive priser

Den korte vej fra fabrik til slutbruger giver samtidig vores kunder den store fordel, at de slipper for en masse fordyrende mellemled. Vi tror fuldt og fast på, at kvalitet og pris går hånd i hånd, men vi tror ikke på unødvendigt dyre løsninger. Således kan du trygt regne med eksklusive møbelløsninger til mindst lige så eksklusive priser, når du køber din modulsofa hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik.