Fjern besked x
OBS Vi holder lukket Lørdag d. 08.08.20
Sofa efter mål

Sofa efter mål

Er du på udkig efter en sofa, som er tilpasset efter dine ønsker, behov og mål – ned til mindste detalje? Vi leverer sofaer efter mål i 3-personers, 2-personers eller evt. 2,5-personers med garanti for optimal siddekomfort. Vælg betræk i enten stof eller læder til dit nye sofasæt og få en sofa som er skræddersyet til dig og dit hjem.

Besøg vores værksted og showroom i Brønderslev eller Aarhus og hør mere eller lad dig inspirere af nedenstående klassikere som kan tilpasses ud fra dine ønsker.

2

tilpassede sofasæt efter dine mål

Specialdesignede sofaløsninger fra Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik er en verden af muligheder og fleksibilitet. Du kan vælge en vaskeægte klassiker såsom en tremmesofa. Du kan også vælge en moderne modulløsning bestående af nøje udvalgte sofamoduler. Her får du muligheden for at sammensætte forskellige farve- og materialekombinationer og fordelen? Hvis du på et tidspunkt trænger til indretningsmæssig forandring kan du skifte indtil flere moduler ud med nye af slagsen.

At specialdesigne et møbel er nemlig at tage udgangspunkt i kundens indretningsstil, rummets proportioner samt meget andet, der vedrører boligens indretning. Derfor stiller vi også erfarne møbeldesignere til rådighed, når du vælger at købe din sofa igennem Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik.

Farver og materialer efter eget valg

Når du køber en specialfremstillet sofa igennem Jydsk Møbelværk eller Ryesberg Møbelfabrik, lader vi dig helt selv vælge de farver og materialer, der skal udgøre den nye sofa. De materialer, der anvendes til fremstillingen af såvel sofaer som vores andre møbler, er nøje udvalgt med kvalitet og æstetik for øje.

Vi har mere end 60 års erfaring med møbelproduktion og har således også en helt klar holdning til, hvad der udgør de allerbedste materialer til forskellige møbeltyper. Hos Jydsk Møbelværk lægger vi, foruden æstetiske overvejelser, en hel del overvejelser i at vælge de mest holdbare materialer, så du får en eksklusiv sofa, der holder i mange år.

Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik – direkte fra fabrik til kunde

Fordelen ved at købe dine møbler hos Jydsk Møbelværk eller Ryesberg Møbelfabrik er, at såvel specialdesignede sofaer som alle vores andre møbler kommer direkte fra egen fabrik til butik eller dig som kunde. Vi har ingen fordyrende mellemled, og du slipper dermed også for en lang række dyre ekstraomkostninger. Vores sofaer forhandles udelukkende fra egen showroom, ligesom at vi har valgt at placere produktionen her i Danmark, hvor vi selv kan holde et vågent øje med fremstillingen af hvert enkelt møbel.