Fjern besked x
OBS Vi holder lukket lørdag d.19.09.20
Sofaer

Stort udvalg af danskproducerede sofaer

Leder du efter en sofa med optimal siddekomfort? Og har dig og din familie fortjent en sofa som indfrier alle ønsker i form af kvalitet, design og materialer? Så er du kommet det rette sted. Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik har vi mere end 60 års erfaring med at designe, producere og levere skræddersyede møbel- og sofasæt til dig som fortjener ”lidt bedre”.

Sofa

Lad os sige det som det er: hos os får du ikke billige kopisofaer fra Østeuropa, men udelukkende danskproducerede og danskdesignede kvalitetsmøbler direkte fra egen fabrik. Vi kan stadig være med prismæssigt, da vi springer alle fordyrende mellemled over og sælger direkte fra fabrikken.

Vores møbelsnedkere har nøje udvalgt de bedste materialer, som sikrer et slutprodukt og en sofa af højeste kvalitet. Løsningerne er gennemførte, fordi det er det som vores kunder – og vores faglige stolthed – forlanger. Ønsker du hjælp eller råd til hvordan du kan få en optimal sofaløsning, som passer perfekt til dig og dit hjem, så kontakt Jydsk Møbelværk i Brønderslev eller Ryesberg Møbelfabrik i Aabyhøj i Aarhus og tag en snak med en af vores erfarne fagfolk. Vi lever af tilfredse kunder, og går langt for at indfri dine ønsker og krav, så du får leveret en løsning som overstiger dine forventninger.

Sofa efter mål

Foruden et kæmpe udvalg af populære sofadesigns samt vores egne designlinje “Scala Modulsystem”, så er vores mest efterspurgte sofasæt vores løsninger som leveres efter mål. Uanset om I ønsker at tilpasse et af de sofadesign som I kan se i vores showroom eller her på hjemmesiden, eller har skitserne til den helt perfekte sofa efter jeres ønske, så har vi både værkstedet, redskaberne, materialerne og – ikke mindst – et team af dygtige møbelsnedkere. Vi klarer alt fra designfasen til færdig levering af din nye sofa. I designfasen kommer du med på råd, så konstruktion, materialer og betræk afspejler det du forventer.