Ring til os
Skriv til os
Reparation
SOLIDT HÅNDVÆRK OG ERFARNE MØBELSNEDKERE

REPARATION AF MØBLER

VI HJÆLPER KUNDER I HELE LANDET
Indhent tilbud på reparation

Reparation og renovering af møbler

Har I et møbel som I er glade for og som passer perfekt ind i hjemmet, men som er så beskadiget, slidt eller medtaget, at funktionaliteten og siddekomforten er væk? Hos os har vi mere end 60 års erfaring med reparation og renovering af sofaer og stole på eget værksted. Vores erfarne møbelhåndværkere genskaber møblernes originale charme og komfort med solidt, gennemført håndværk – så I kan beholde familieklenodiet, designklassikeren eller det perfekte møbel, som passer til lige præcis jeres stil og behov.

Vi foretager følgende typer renoveringsarbejde

 • Ompolstring
 • Ombetrækning
 • Opfarvning
 • Eftersyn af stel og konstruktion

Samt en række øvrige reparationsopgaver som sørger for, at jeres møbel får den behandling det fortjener.

Send os et billede af dit møbel samt en kort beskrivelse via kontaktformularen, eller via mail til info@moebelfabrik.dk, så vender vi tilbage med løsning – samt et uforpligtende tilbud.

  Kontakt værksted Tlf. 98 82 54 22

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  Udfyld navn, besked og evt. billede
  – og bliv ringet op med tilbud

  Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger

  Landsdækkende service – inkl. afhentning

  KOMPLET RENOVERING

  Ønsker I at få renoveret et møbel, så aftales altid en fast pris på opgaven. Opdages yderligere uforudsete fejl eller uhensigtsmæssigheder i forbindelse med renoveringsarbejdet, så kontakter vi jer og oplyser fejlen samt giver et konkret løsningsforslag og pris. På den måde betaler I kun for det, som er aftalt, man er sikker på at få en fyldestgørende oversigt over møblets nuværende forfatning. Vores faglige stolthed og forkærlighed for solidt, dansk møbelværk betyder dog, at vi ønsker at levere den ideelle løsning, så I et møbel tilbage, som er 100 pct. i orden og kan holde mange år ud i fremtiden.

  Før vi påbegynder reparation af sofa, stole eller øvrige møbler, så undersøger vi eventuelle skader eller mulige forbedringer af møblets komfort, så I får et møbel tilbage, som ser ud som det skal og samtidig er behageligt at sidde i/på. I forbindelse med ombetrækning gennemgår vores møbelhåndværkere gerne konstruktion og polstring, så I før den optimale løsning og den bedste kvalitet.

  Reparation
  Vi tilbyder også

  Reparation af sofa, stole mm.

  Undgå at kassere et godt møbel og investere penge i et nyt, ved at lade os renovere dit nuværende. Vores erfarne møbelhåndværkere tilbyder allround service på både sofaer og stole, hvor vi kan genoprette alt fra mindre skader til komplet service og renovering af hele møblets konstruktion, siddekomfort og betræk.

  Vi bestræber os altid på at bevare møblets originale look og kvalitet, så I får et møbel tilbage som fremstår som nyt.

  Reparation
  Find showroom

  Har du en konkret forespørgsel?

  Har du et møbel, som trænger til reparation eller renovering, så send os din forespørgsel og evt. vedhæft et billede sammen med en beskrivelse i kontaktformularen, som du finder i toppen eller bunden af siden, og bliv efterfølgende ringet op med løsning, rådgivning samt et uforpligtende tilbud.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 54 22

  Ring til os
  Skriv til os