Fjern besked x
OBS Vi holder lukket lørdag d.19.09.20

Reparation og renovering af møbler

Reparation og renovering af møbler

Har I et møbel som I er glade for og som passer perfekt ind i hjemmet, men som er så beskadiget, slidt eller medtaget, at funktionaliteten og siddekomforten er væk? Hos os har vi mere end 60 års erfaring med reparation og renovering af sofaer og stole på eget værksted. Vores erfarne møbelhåndværkere genskaber møblernes originale charme og komfort med solidt, gennemført håndværk – så I kan beholde familieklenodiet, designklassikeren eller det perfekte møbel, som passer til lige præcis jeres stil og behov. Send os et billede af dit møbel samt en kort beskrivelse via kontaktformularen, eller via mail til js@star-comfort.dk, så vender vi tilbage med løsning – samt et uforpligtende tilbud.

Står I med et beskadiget eller slidt møbel, som trænger til en kærlig hånd, så kontakt os på tlf. 98 82 54 22 og få hjælp og rådgivning fra en af vores møbelhåndværkere. Vi har indgående erfaring med renovering og reparation af en række designklassikere med bl.a. ompolstring, ombetrækning, opfarvning samt generel renoveringsarbejde til gavn for styrket komfort og designlinje.

Få et uforpligtende tilbud
Udfyld navn, besked og evt. billede
- og bliv ringet op med tilbud

Landsdækkende service – inkl. afhentning
Ring på tlf. 98 82 54 22

REPARATION AF SOFA, STOLE MM.

Undgå at kassere et godt møbel, og investere penge i et nyt, ved at lade os renovere dit nuværende. Vores erfarne møbelhåndværkere tilbyder allround service på både sofaer og stole, hvor vi kan genoprette alt fra mindre skader til komplet service og renovering af hele møblets konstruktion, siddekomfort og betræk. Vi bestræber os altid på at bevare møblets originale look og kvalitet, så I får et møbel tilbage som fremstår som nyt.

Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger
– kan vi hjælpe dig? Kontakt os via kontaktformularen.

KOMPLET RENOVERING MED OMPOLSTRING, OMBETRÆKNING OG OPFARVNING?

Ønsker I at få renoveret et møbel, så aftales altid en fast pris på opgaven. Opdages yderligere uforudsete fejl eller uhensigtsmæssigheder i forbindelse med renoveringsarbejdet, så kontakter vi jer og oplyser fejlen samt giver et konkret løsningsforslag og pris. På den måde betaler I kun for det, som er aftalt, men er sikker på at få en fyldestgørende oversigt over møblets nuværende forfatning. Vores faglige stolthed og forkærlighed for solidt, dansk møbelværk betyder dog, at vi ønsker at levere den ideelle løsning, så I et møbel tilbage, som er 100 pct. i orden og kan holde mange år ud i fremtiden.

Vi foretager følgende typer renoveringsarbejde:

  • Ompolstring
  • Ombetrækning
  • Opfarvning
  • Service af konstruktion

Samt en række øvrige reparationsopgaver som sørger for, at jeres møbel får den behandling det fortjener.

Før vi påbegynder ombetrækning af sofa, stole eller øvrige typer møbler, så undersøger vi eventuelle skader eller mulige forbedringer af møblets komfort, så I får et møbel tilbage, som ser ud som det skal og samtidig er behageligt at sidde i/på. I forbindelse med ombetrækning gennemgår vores møbelhåndværkere gerne konstruktion og polstring, så I før den optimale løsning og den bedste kvalitet.

Kontakt os på tlf. 98 82 54 22

Har du en konkret forespørgsel på reparation og renovering af sofa eller stol, så vedhæft et billede sammen med en beskrivelse i kontaktformularen og bliv efterfølgende ringet op med løsning, rådgivning samt et uforpligtende tilbud.

Ombetrækning af møbler

Få et uforpligtende tilbud