Ring til os
Skriv til os
Opfarvning
SOLIDT HÅNDVÆRK OG ERFARNE MØBELSNEDKERE

OPFARVNING

VI HJÆLPER KUNDER I HELE LANDET
Indhent tilbud på opfarvning

Indfarvning af sofa og stole i læder

Er farven i lædermøblerne falmet i takt med årene, så kontakt os og få genskabt det originale look og farve med en professionel opfarvning. Som møbelfabrik gennem mere end 60 år, har vi forkærlighed for at bevare det gode, solide møbelhåndværk, så møblerne ikke blot kasseres, men i stedet genskabes, så de fremstår som nye – med den oprindelige charme og originalitet.

Vi har renoveret, ompolstreret og opfarvet alt fra danske designklassikere til arvestykket, som er falmet med årene og trængt til en kærlig hånd. Ønsker du pris på opfarvning af sofa, stole eller andet i læder, så os via kontaktformularen og vedhæft en kort beskrivelse samt billede af møblet – så vender vi tilbage med løsning samt et uforpligtende tilbud.

Sådan arbejder vi med farvning af læder

Opfarvning af lædermøbler afhænger af læderets karakter samt, hvorvidt læderet er ubehandlet eller overfladebehandlet. Men uanset nuværende forfatning, så arbejder vi på følgende måde med opfarvning og indfarvning:

 • Udbedring af ridser og overfladeskader
 • Grundig rensning med affedtning
 • Evt. slibning af overflade for bedre hæftning
 • Indfarvning med ønsket farve (egen blanding)
 • Efterbehandles for optimal slidstyrke

Opfarvning af møblet foregår typisk over flere omgange, da der arbejdes med meget tynde lag for at opnå det ideelle og originale farveudtryk. Med eget farve- og tørrerum på vores værksted, vil vi typisk kunne udføre opfarvning indenfor 10 arbejdsdage.

 

  Kontakt værksted Tlf. 86 24 07 00

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  Udfyld navn, besked og evt. billede
  – og bliv ringet op med tilbud

  Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger

  Landsdækkende service – inkl. afhentning

  Opfarvning

  OPFARVNING AF LÆDER OG UDSKIFTNING AF STOF

  Uanset om dine møbler er af læder eller stof, så står vi klar med løsninger indenfor ompolstring, ombetrækning, opfarvning samt renovering af konstruktion. Ved opfarvning af læder vil opgaven typisk være et ældre møbel, hvor komforten, designet og pladsen i hjemmet er i top, men sol og slid har efterladt en mærket overflade. Med grundig rens og professionel indfarvning, kan vores møbelhåndværkere genskabe møblets originale look – så I undgår omkostningerne til nye møbler. Vi kan tilbyde at opfarve enkelte dele af et møbel, men vil altid anbefale en komplet opfarvning af alle overflader for at opnå det bedste resultat.

  Vi er specialister i reparation og indfarvning af gamle og slidte lædermøbler – som et billigere alternativ til ombetrækning eller udskiftning til helt nyt. Vi renser og opfarver læderet, så møblet fremstår præsentabelt og som nyt. Kræver dele af møblet nyt læder, så klarer vi også dette med ombetrækning og sørger naturligvis for at møblet får et gennemført look med identisk farve på alle læderoverflader.

  Ved møbler i stof foretager vi ikke opfarvning, men kan være behjælpelige med at udskifte betrækket ved hjælp af ombetrækning – vi har et stort udvalg af stofprøver, som I kan tage med hjem på prøve og ellers indhenter vi stof fra vores leverandører efter jeres ønske.

  9 vandbaserede grundfarver
  Vi arbejder med 9 vandbaserede grundfarver, som kan blandes til den ønskede farve, men som hovedregel anbefaler vi, at man holder sig til læderets originale farve eller alternativt til en mørkere farve end den originale.

  Besøg vores showroom

  Brønderslev

  Aarhus

  Har du en konkret forespørgsel?

  Har du et møbel som trænger til en opfarvning, så send os din forespørgsel og vedhæft gerne et billede sammen med en beskrivelse i kontaktformularen, som du finder i toppen eller bunden af siden, og bliv kontaktet med en løsning, rådgivning samt et uforpligtende tilbud.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 54 22

  Ring til os
  Skriv til os