Fjern besked x
OBS Vi holder lukket lørdag d.19.09.20

Ombetrækning af møbler

Ombetrækning af sofaer og stole i stof og læder

Er betrækket på møblerne slidt, falmet eller blot mærket af tidens brug, så undersøg mulighederne for ombetrækning før I kasserer det gamle og investerer i nyt. Vi har mere end 60 års erfaring med renovering, ompolstring og ombetrækning af danske designklassikere samt arvemøbler med høj affektionsværdi, som er gået i arv fra generation til generation. Vi værdsætter det gode håndværk og ved hvordan både komfort og charme bevares, når de gamle møbler trænger til en kærlig hånd. Kontakt os via kontaktformularen og vedhæft en kort beskrivelse samt billede af møblet og så vender vi tilbage med løsning samt et uforpligtende tilbud.

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan svare sig at ombetrække den gamle sofa eller stol eller hvilket type betræk som vil være ideelt til jeres møbel og behov, så kontakt en af vores møbelhåndværkere på tlf. 98 82 54 22 – vi rådgiver om alt fra materialer, holdbarhed, komfort og vedligehold.
Vi bestræber os altid på at bevare møblets originale look og kvalitet, så I får et møbel tilbage som fremstår som nyt.

Interesseret i en ny sofa, så se vores udvalg af nye sofaer.

Få et uforpligtende tilbud
Udfyld navn, besked og evt. billede
- og bliv ringet op med tilbud

Landsdækkende service – inkl. afhentning
Ring på tlf. 98 82 54 22

OMBETRÆKNING I LÆDER OG STOF

Uanset om jeres møbel er betrukket med læder eller stof og om ombetrækning skyldes slid, grimme pletter eller blot et ønske om forandring, så kan vi ombetrække dit møbel, så det matcher præcis dine ønsker og behov. Ombetrækning af møbler giver ikke blot et nyt og pænt udseende, men forlænger også møblets levetid ved at det yderste slidlag genetaberes og dermed beskytter både polstring samt møblets komfort.

Komplet renovering med ombetrækning og ompolstring?

Før vi påbegynder ombetrækning af sofa, stole eller øvrige typer møbler, undersøger vi eventuelle skader eller mulige forbedringer af møblets komfort, så I får et møbel tilbage, som ser ud som det skal og samtidig er behageligt at sidde i/på. I forbindelse med ombetrækning gennemgår vores vi gerne konstruktion og polstring, så I får den optimale løsning og den bedste kvalitet.

Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger
– Kan vi hjælpe dig? Kontakt os via kontaktformularen

VI TILBYDER OMBETRÆKNING AF:

  • Sofa og chaiselong
  • Stole og lænestole
  • Hynder og sæder
  • Antikke og arkitekttegnede møbler
  • Hynder i campingvogne

Har I specielle ønsker til type og kvalitet af stof, så I kan bevare møblets originale stil, eller ønsker rådgivning til slidstærke og flotte betræk i både læder og stof, så kontakt os og hør nærmere om muligheder og priser. Vi har bl.a. et stort udvalg af stofprøver fra vores leverandører, som I er velkommen til at tage med hjem på prøve.

Uanset om I skal have nyt betræk på en enkelt hynde eller ønsker komplet ombetrækning af en sofagruppe med tilhørende stole, så vægter vi kvalitet, komfort og funktionalitet i enhver opgave – stor som små.

Afhentning af møbler i hele Danmark

Vi renoverer dine møbler på eget værksted. Alt håndteres og behandles i Danmark, så I er garanteret solidt håndværk i dansk kvalitet. Vi tilbyder landsdækkende service i forbindelse med ombetrækning og afhenter således dine møbler på adressen – og du betaler ikke mere end det der er blevet aftalt.

Kontakt os på tlf. 98 82 54 22

Har du en konkret forespørgsel på ombetrækning, så vedhæft et billede samt en beskrivelse i kontaktformularen i højre side og bliv efterfølgende ringet op med løsning, rådgivning samt et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud
Udfyld navn, besked og evt. billede
- og bliv ringet op med tilbud