Ring til os
Skriv til os
Ombetrækning
SOLIDT DANSK HÅNDVÆRK OG ERFARNE MØBELPOLSTRERE

OMBETRÆKNING

VI HJÆLPER KUNDER I HELE LANDET
Indhent tilbud på ombetrækning

Ombetrækning i stof og læder

Er betrækket på møblerne slidt, falmet eller blot mærket af tidens brug, så undersøg mulighederne for ombetrækning før I kasserer det gamle og investerer i nyt. Vi har mere end 60 års erfaring med renovering, ompolstring og ombetrækning af danske designklassikere samt arvemøbler med høj affektionsværdi, som er gået i arv fra generation til generation.

Vi værdsætter det gode håndværk og ved hvordan både komfort og charme bevares, når de gamle møbler trænger til en kærlig hånd. Kontakt os via kontaktformularen og vedhæft en kort beskrivelse samt billede af møblet og så vender vi tilbage med løsning samt et uforpligtende tilbud.

VI TILBYDER OMBETRÆKNING AF

 • Sofa og chaiselong
 • Ombetrækning af stole
 • Hynder og sæder
 • Antikke og arkitekttegnede møbler
 • Hynder i campingvogne

Har I specielle ønsker til type og kvalitet af stof, så I kan bevare møblets originale stil, eller ønsker rådgivning til slidstærke og flotte betræk i både læder og stof, så kontakt os og hør nærmere om muligheder og priser. Vi har bl.a. et stort udvalg af stofprøver fra vores leverandører, som I er velkommen til at tage med hjem på prøve.

Uanset om I skal have nyt betræk på en enkelt hynde eller ønsker komplet ombetrækning af en sofagruppe med tilhørende stole, så vægter vi kvalitet, komfort og funktionalitet i enhver opgave – stor som små.

  Kontakt værksted Tlf. 98 82 54 22

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  Udfyld navn, besked og evt. billede
  – og bliv ringet op med tilbud

  Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger

  Landsdækkende service – inkl. afhentning

  OMBETRÆKNING I LÆDER OG STOF

  Uanset om jeres møbel er betrukket med læder eller stof og om ombetrækning skyldes slid, grimme pletter eller blot et ønske om forandring, så kan vi ombetrække dit møbel, så det matcher præcis dine ønsker og behov. Ombetrækning af møbler giver ikke blot et nyt og pænt udseende, men forlænger også møblets levetid ved at det yderste slidlag genetableres og dermed beskytter både polstring samt møblets komfort.

  Komplet renovering
  Før vi påbegynder ombetrækning af sofa, stole eller øvrige typer møbler, undersøger vi eventuelle skader eller mulige forbedringer af møblets komfort, så I får et møbel tilbage, som ser ud som det skal og samtidig er behageligt at sidde i/på. I forbindelse med ombetrækning gennemgår vi gerne konstruktion og polstring, så I får den optimale løsning og den bedste kvalitet.

  Ombetrækning
  Vi tilbyder også
  Ombetrækning

  Afhentning og levering i hele landet
  Vi renoverer dine møbler på egen fabrik. Alt håndteres og behandles i Danmark, så I er garanteret solidt håndværk i dansk kvalitet. Vi tilbyder landsdækkende service i forbindelse med ombetrækning og afhenter således dine møbler på adressen – og du betaler ikke mere end det der er blevet aftalt.

  Er du i tvivl om, hvorvidt det kan svare sig at ombetrække den gamle sofa eller stol eller hvilket type betræk som vil være ideelt til jeres møbel og behov, så kontakt en af vores møbelhåndværkere på tlf. 98 82 54 22 – vi rådgiver om alt fra materialer, holdbarhed, komfort og vedligehold. Vi bestræber os altid på at bevare møblets originale look og kvalitet, så I får et møbel tilbage som fremstår som nyt.

  Interesseret i en ny sofa, så se vores udvalg af nye sofaer.

  Besøg vores showroom

  Brønderslev

  Aarhus

  Har du en konkret forespørgsel?

  Har du et møbel som trænger til en ombetrækning, så send os din forespørgsel og evt. vedhæft et billede sammen med en beskrivelse i kontaktformularen, som du finder i toppen eller bunden af siden, og bliv kontaktet med en løsning, rådgivning samt uforpligtende tilbud.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 54 22

  Ring til os
  Skriv til os