Ring til os
Skriv til os
Hvordan ser din drømmesofa ud?
Vi hjælper dig med at bygge den – helt efter dine unikke mål

Kvalitet, komfort og kærlig behandling.

Hvad er en god sofa?

En sofa er ikke bare en sofa. Det er samlingspunktet hos rigtig mange danske familier. Hver dansker sidder i gennemsnit 3 timer om dage i en sofa. Derfor er det ikke lige meget, hvordan din sofa er bygget.

YouTube player

Der findes ikke standardmennesker og derfor laver vi ikke standardmøbler – Vi bygger din sofa og gør den unik sammen med dig

Jydsk Møbelværk

Mennesker er forskellige.
Det bør din sofa også være.

Skræddersyet sofa

Hvad er en skræddersyet sofa?

Det er din unikke mulighed for at få en sofa, som passer til lige præcis dig og dine behov.

På billedet her syer en af vores medarbejder ryggen til en sofa i soft okselæder.

Har du brug for hjælp? Giv os et kald.

Bedste materialer

Markedets bedste materialer

Vores møbelsnedkere har nøje udvalgt de bedste materialer på markedet. Dette kombineret med et solidt håndværk og mere end 30 års erfaring, gør, at vores løsninger er gennemførte. Du får med andre ord en sofa af højeste kvalitet.

 

Har du brug for hjælp? Giv os et kald.

Vælg din kvalitet og farve

Få den nøjagtige farve

Du kan vælge i mellem 12 forskellige læderkvaliteter i op til 96 farver og over 600 forskellige stof dessiner.

Besøg os og bliv klogere på designet af din nye sofa eller stol.

Har du brug for hjælp? Giv os et kald.

Dansk hele vejen igennem

Få et danskproduceret kvalitetsmøbel

Hos os får du ikke en billig kopisofa produceret fra asien, men et møbel af den højeste kvalitet. Sofaen kommer direkte fra fabrikken, og man undgår derfor, at mellemrummet og på den måde kan vi stadig være med at leje prismæssigt.

Har du brug for hjælp? Giv os et kald.

Uforpligtende samtale

Vi går det ekstra skridt

Vores forretning lever af tilfredse kunder og vi går langt for at du kan få dine ønsker og krav indfriet samt få en løsning, som vil overgå dine forventninger. Tag en uforpligtende samtale med en af ​​vores erfarne fagfolk og få den rådgivning du behøver.

Har du brug for hjælp? Giv os et kald.

3. Trin til din drømmesofa

1.

FORTÆL OS OM DIN IDÈ

Du fortæller os om din drømmesofa. Uanset om det er en idé i udvikling, eller du har en færdig tegning på din ide, så hjælper vi dig med at gøre ideen til virkelighed.
Kendetegnet for vores virksomhed, er at vi er gode til at lytte og forstå dine behov – alt fra mål til materialer. På den måde gør du dig en sofa, du vil elske for livet.

Skriv til os

2.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du modtager et overslag på, hvordan din nye sofa skal sættes sammen, og hvad den skal koste. Sammen bliver vi enig om de sidste detaljer.

Skriv til os

3.

HENT DIN NYE, UNIKKE SOFA

Vi ringer til dig, når din nye drømmesofa er færdig på fabriken. Så kan du enten selv hente den med hjem eller få os til at levere.

Fortæl os hvordan din sofa skal se ud – start i dag.

Skriv til os

Besøg vores showroom

Brønderslev


Århus

Forskellen ligger i detaljen.
Og du bestemmer helt selv.

Besøg Ryesberg Møbelfabrik i Århus eller Jydsk Møbelværk i Brønderslev og få anden simpel inspiration til din nye drømmesofa 

Find vores showroom 

TILPASSEDE SOFASÆT EFTER DINE MÅL

Specialdesignede sofaløsninger fra Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik er en verden af ​​muligheder og fleksibilitet. Du kan vælge en vaskeægte klassiker som en tremmesofa. Du kan også vælge en moderne modulløsning bestående af nøje valgt sofamoduler. Hendes får du muligheden for at sammensætte forskellige farve- og materialekombinationer og fordelen? Hvis du på et tidspunkt trænger til indretningsmæssig forandring kan du skifte indtil flere moduler ud med nye af slagsen.

At specialdesigne et møbel er nemlig at tage udgangspunkt i kundens indretningsstil, rummets proportioner samt meget andet, der vedrører boligens indretning. Derfor stiller vi også erfarne personale til rådighed, når du vælger ved købe din sofa igennem Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik.

FARVER OG MATERIALER EFTER EGET VALG

Når du køber en specialfremstillet sofa igennem Jydsk Møbelværk eller Ryesberg Møbelfabrik, lader vi dig helt selv vælge de farver og materialer, der skal udgøre den nye sofa. De materialer, der anvendes til fremstilling af såvel sofaer som vores andre møbler, er udvalgt med kvalitet og æstetik for øje.

Vi har mere end 60 års erfaring med møbelproduktion og har således også en helt klar holdning til, hvad der udgør de allerbedste materialer til forskellige møbeltyper. Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik lægger vi, foruden æstetiske overvejelser, en hel del overvejelser i at vælge de mest holdbare materialer, så du får en eksklusiv sofa, der holder i mange år.

Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik – direkte fra fabrik til kunde

Fordelen ved at købe dine møbler hos Jydsk Møbelværk eller Ryesberg Møbelfabrik er, at såvel specialdesignede sofaer som alle vores andre møbler kommer direkte fra egen fabrik til dig som kunde. Vi har ingen fordyrende mellemled, og du slipper dermed også for en lang række dyre ekstraomkostninger. Vores sofaer sælges udelukkende fra egen showroom, ligesom at vi har valgt at placere produktionen i Brønderslev, hvor vi selv kan holde et vågent øje med fremstillingen af ​​hvert enkelt møbel.

Ring til os
Skriv til os