Fjern besked x
Lørdag d 03.11.18 er åbningstiden i Brønderslev ændret til 10.00 til 12.00.

Møbelpolstring

Ompolstring af møbler i læder og stof

Vi ompolstrer og renoverer alt fra danske designklassikere til familieklenodiet med høj affektionsværdi. Vores erfarne håndværkere ved, hvordan komforten genskabes og charmen bevares i slidte og ældre møbler – uden at gå på kompromis med møblets konstruktion og originalitet.

Du kan også designe og købe en ny sofa, hvis den gamle er slidt eller for dyr at ompolstre.

Send os et billede af dit møbel samt en kort beskrivelse via kontaktformularen, eller via mail til js@star-comfort.dk, så vender vi tilbage med løsning – samt et uforpligtende tilbud på møbelpolstring.

Besøg vores showroom i Århus og Brønderslev, hvor du kan se, mærke og udvælge dit favoritmateriale.

Vores håndværkere rådgiver om alt fra kvalitet, holdbarhed og vedligehold – både i butikken og over telefonen.

Få et uforpligtende tilbud
Udfyld navn, besked og evt. billede
- og bliv ringet op med tilbudVi tilbyder landsdækkende – inkl. afhentning.
Ring på tlf. 98 82 54 22

Møbelpolstring og ompolstring

Er siddekomforten i den gamle sofa blevet dårlig og betrækket slidt og falmet, så er det ikke nødvendigt at kassere og investere i nyt.

Hvis møblet er konstrueret af kvalitetsmaterialer, så kan et ’serviceeftersyn’ i langt de fleste tilfælde genskabe den oprindelige komfort – og dermed bevare møblets originalitet og charme.

Vi ompolstrer vi alle typer sofaer, hynder, stole, lænestole, lædermøbler samt en lang række øvrige møbeltyper og interiør.

Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger
– Kan vi hjælpe dig? Kontakt os via kontaktformularen

Ompolstring af alle typer møbler

Vi har vi ompolstret alt fra danske designklassikere til hynder i campingvogne. Vores faglige stolthed betyder, at kvalitet, komfort og funktionalitet vægtes højt uanset om opgaven er ompolstring af en enkelt hynde eller komplet møbelpolstring af et større møbelsæt.

  • Sofa og chaiselong
  • Stole og lænestole
  • Antikke og arkitekttegnede møbler
  • Hynder til campingvogn
  • Specialopgaver (samarbejde med arkitekt etc.)

Vi tilbyder ompolstring i både stof og læder og arbejder udelukkende med kvalitetsmaterialer fra anerkendte leverandører.

Møbelpolstring på eget værksted

Landsdækkende service – afhentning af møbler

Vi tilbyder landsdækkende service i forbindelse med ompolstring af møbler. Vi tilbyder således at afhente dine møbler på adressen – og du betaler ikke mere, end hvad der er aftalt.

Kontakt os på tlf. 98 82 54 22

Har du en konkret forespørgsel på ompolstring, så vedhæft et billede sammen med en beskrivelse i kontaktformularen og bliv efterfølgende ringet op med løsning, rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Vi lever af glade kunder og glæder os til at gøre en forskel for dig.

Få et uforpligtende tilbud