Ring til os
Skriv til os
Ompolstring
SOLIDT HÅNDVÆRK OG ERFARNE MØBELPOLSTRERE

OM­POLSTRING

VI HJÆLPER KUNDER I HELE LANDET
Indhent pris på ompolstring

MØBELPOLSTRING

Er dit møbel slidt og falmet eller er siddekomforten ikke hvad den har været? Vores hold af erfarne møbelpolstrer ved, hvordan komfort, charme og funktionalitet genskabes i slidte og ældre møbler – uden at gå på kompromis med møblets originale look. Vi har givet nyt liv til alt fra designklassikere, familieklenodiet, arkitekttegnede møbelklassikere til moderne møbler som trænger til en kærlig hånd.

Vi elsker møbelklassikere og har den faglige stolthed som sikrer, at du ikke behøver kassere og investere i nyt, men kan beholde dit gamle møbel – i en genskabt og original udgave. Du kan også sende en mail direkte til info@moebelfabrik.dk eller ringe på tlf. 98825422

Vi tilbyder ompolstring af

 • Sofa og chaiselong
 • Ombetrækning af stole
 • Arkitekttegnede og designmøbler
 • Hynder til campingvogn og både
 • Madrasser
 • Specialopgaver (arkitekttegnede og antikke møbler)


Showroom i Aarhus og Brønderslev

Besøg vores showroom i Århus v/ Ryesberg Møbelfabrik eller i Brønderslev v/ Jydsk Møbelværk, hvor du kan se, mærke og udvælge dit favoritmateriale. Vi står naturligvis klar med hjælp og vejledning om alt fra kvalitet, komfort og materialer – både i showroomet og over telefonen.

  Kontakt værksted Tlf. 98 82 54 22

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  Udfyld navn, besked og evt. billede
  – og bliv ringet op med tilbud

  Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger

  Landsdækkende service – inkl. afhentning

  Ompolstring

  MØBELPOLSTRING OG OMPOLSTRING

  Ingen opgaver er for små, store eller mærkelige for vores møbelpolstrer. Foruden traditionelle polstermøbler, så har vi lavet specialløsninger til alt fra campingvogne, både, daybeds, vindueskarme samt meget meget mere. Vi er altid klar på en udfordring. For selvom komforten og betrækket er træt og slidt, så er der altid en løsning.

  Vi sætter pris på enhver opgave uanset om du skal have ompolstret og ombetrukket en enkelt hynde eller ønsker tilbud på møbelpolstring af et større møbelsæt. Møbelpolstring hos Jydsk Møbelværk & Ryesberg Møbelfabrik laves udelukkende med de bedste kvalitetsmaterialer fra vores lokale netværk af leverandører indenfor skum, læder og stof mm.

  Har du en konkret opgave eller forespørgsel, så er du velkommen til at indsende en henvendelse via formularen. Du finder formularen i toppen eller i bunden af siden. Indsend en kort beskrivelse og vedhæft et foto, så vender vi tilbage med en løsning – samt et uforpligtende tilbud på møbelpolstring. Du kan også sende en mail direkte til info@moebelfabrik.dk eller ringe på tlf. 98 82 54 22.

  Vi tilbyder også
  Ompolstring

  MØBELPOLSTRING PÅ EGET VÆRKSTED SIDEN 1953

  Som møbelpolstrer er det vores opgave at indfri dine ønsker og ideer om komfort, look og funktionalitet – i kombination med vores egne erfaringer fra en lang række ompolstringsopgaver. Derfor byder vi gerne indenfor i vores showroom, hvor du kan se og mærke de forskellige materialer, vi anbefaler og arbejder med. Og samtidig få en fornemmelse for, hvordan vi vil arbejde med dit møbel.

  Med en lang række ompolstringsopgaver i rygsækken, så kender vores møbelpolstrer de fleste ønsker og forespørgsler – til både traditionelle såvel som moderne møbler. Og vi skræddersyer naturligvis alt fra sædeskum til betræk efter dit møbel, så det passer 100 pct.

  Besøg vores showroom

  Brønderslev

  Aarhus

  MØBELPOLSTRING PRIS

  Før vi kan give et tilbud på ompolstring af dit møbel, så skal vi kende det ønskede betræk (læder eller stof), møblet skal måles op, konstruktion og indvendig stand vurderes samt kompleksiteten af møblets design – og dermed omfanget af opgaven. Viser det sig, at konstruktionen er revnet/svækket, sørger vi for at informere dig om dette, så der kan tages stilling til eventuel udbedring.

  Vi kan i de fleste tilfælde give en overslagspris, ved at få tilsendt et billede af møblet samt en kort beskrivelse – benyt enten formularen her på hjemmesiden eller send en mail til info@moebelfabrik.dk. Så får vi en forståelse for opgavens omfang og kan herudfra tage en dialog om valg af materialer, så du kan få et tilbud med en fast og gældende pris på møbelpolstring.

  Hos os kan du regne med både prisen og leveringstiden. En aftale er en aftale. Derfor skal du ikke være nervøs for ekstraomkostninger, om der gåes på kompromis med kvaliteten eller den aftalte leveringstid. Vi lever af tilfredse kunder og det tager vi seriøst.

  Levering eller afhentning
  Når du er klar til at få dit møbel ompolstret hos Jydsk Møbelværk & Ryesberg Møbelfabrik, så kontakt os på tlf. 98 82 54 22 og aftal nærmere om du har mulighed for at levere møblets på adressen eller du ønsker at få afhentet. Uanset hvad så er dit møbel i gode hænder – og behandles som var det vores eget.

  Ompolstring

  Vi forener originalitet og funktionalitet

  Når du sender dit møbel til en møbelpolstrer, så skal du have vished for at møblets originale udtryk bevares og at det samtidig leveres i en kvalitet, hvor der ikke gåes på kompromis med funktionaliteten. Møbler er til for at blive brugt og det kan vi garantere, at ompolstrerede møbler fra vores værksted kan klare.

  Vores specialiserede og erfarne møbelpolstrer, håndværkere og syersker har den faglige stolthed og forkærlighed for klassisk kvalitetsdesign som sikrer, at dine møbler er i gode hænder før, under og efter ompolstringen. Her bliver der vejledt og rådgivet om materialevalg til det praktiske håndværk, hvor der værnes om de små detaljer.

  Ring til os
  Skriv til os