Ring til os
Skriv til os
Ompolstring af stole
SOLIDT HÅNDVÆRK & ERFARNE MØBELPOLSTRERE

OMPOLSTRING AF STOLE

VI HJÆLPER KUNDER I HELE LANDET
Indhent pris på ompolstring

Ombetrækning af stole

Er dine stole slidte og falmet og trænger til en kærlig hånd? Hos Jydsk Møbelværk genskaber vi komfort, look og funktionalitet med polstring af stole, så de fremstår som nye. Er du i tvivl om det er muligt at genskabe stolens originale look og hvorvidt ”det kan svare sig” med polstring, så står vores erfarne møbelpolstrer klar med vejledning, gode råd og et uforpligtende tilbud.

Indsend en henvendelse via formularen med en kort beskrivelse og vedhæft gerne et billede af stolen. Så vender vi retur med løsning samt en uforpligtende pris på ombetrækning og polstring af dine stole. Du kan også sende en mail direkte til info@moebelfabrik.dk eller ringe på tlf. 98825422

Vi tilbyder polstring af

 • Spisebordsstole
 • Arkitekt- og designklassikere
 • Lænestole
 • Lounge stole
 • Restaurationsstole
 • Løse sædehynder

… samt arvestykkerne med høj affektionsværdi

Showroom i Århus og Brønderslev
Du er velkommen i vores showroom i Aarhus v/ Ryesberg Møbelfabrik eller Brønderslev v/ Jydsk Møbelværk, hvor du kan udvælge og mærke de forskellige materialer. Oftest er ønsket at genskabe stolens originale look, hvorfor vi langt de fleste gange kan tilbyde fyldestgørende vejledning og rådgivning over mail eller telefon – til både designklassikerne og de moderne møbler. Vi har ompolstret stole i årtier, så vores møbelpolstrer har kendskab til langt de fleste stoletyper samt de ønsker og forespørgsler der ligger bag.

  Kontakt værksted Tlf. 98 82 54 22

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  Udfyld navn, besked og evt. billede
  – og bliv ringet op med tilbud

  Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  Solidt håndværk, faglig rådgivning og skræddersyede løsninger

  Landsdækkende service – inkl. afhentning

  Ompolstring af stole

  Ompolstring af stole på eget værksted

  Vi udfører ombetrækning og polstring af stole på eget værksted. Ved en række af de kendte designklassikere, som eksempelvis 7’er stolen, Svanen, Ægget, Bamsestolen mm., kan vi tilbyde fast pris, da vi har årevis af erfaring samt læder- og stofmaterialer på lager og skabeloner til opmåling. Vi har fast pris på +200 stolevalg og skulle din stol være unik, så er vi altid klar på en udfordring.

  Med egen vognmand kan vi også klare transporten med afhentning og levering, så du er sikret en komplet løsning med forsvarlig behandling selv under kørsel. Møblerne kan også indleveres og afhentes i vores to showroom.

  Pris på polstring af stole

  Skal du have polstret en stol som falder udenfor vores +200 løsninger med fast pris, eller I vil have ændret stolens look eller komfort med nyt skum og betræk for at skabe en rød tråd til hjemmets øvrige møbelvalg, så skal I blot anvende formularen her på siden eller mail direkte til info@moebalfabrik.dk og vedhæfte billede(r) samt en beskrivelse af ønsker og udbedringer. Herefter fremsendes en uforpligtende pris eller opfølgning for at afklare eventuelle materialevalg eller øvrigt for at kunne levere den bedst mulige løsning og en fast og gældende pris.

  Hos Jydsk Møbelværk kan du regne med både prisen og leveringstiden. En aftale er en aftale. Derfor skal du ikke være nervøs for ekstraomkostninger. Vi lever af tilfredse kunder og det tager vi seriøst.

  Skulle uheldet være ude og vi opdager skjulte skader i stolens konstruktion, så sørger vi for at informere om dette, så der kan tages stilling til eventuel udbedring. Vi håndterer dine stole som var det vores egne og ved at funktionalitet og udseende går hånd i hånd.

  Vi tilbyder også
  Ring til os
  Skriv til os