Fjern besked x
OBS Vi holder lukket Lørdag d. 08.08.20
Design selv

Sofa efter eget design

Står du og skal have ny sofa til din bolig, og drømmer du om noget helt unikt, hvor du selv har været en del af såvel udformning som design? Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik tilbyder vi dig muligheden for at skabe din nye sofa efter eget design. Du får således selv lov til at vælge alt, fra sofaens størrelse, betræk mv. Vi lader dig vælge imellem de bedste materialer på markedet. Ved at give vores kunder muligheden for at lave en sofa efter helt eget design, tror vi fuldt og fast på, at vi som møbelværk giver den bedste mulige kundeoplevelse.

2

Skræddersyet helt ned til mindste detalje

Når vi siger sofa efter eget design, så mener vi det. Det betyder, at vi lader dig vælge alle detaljer – ikke bare farven på sofaen! Med en specialfremstillet sofa fra Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik får du dermed en komplet helhedsoplevelse, hvor du selv er en vigtig del af de beslutninger, der skal træffes. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning i forhold til valg af materialer, men når det det kommer til stykket, er valget helt og holdent dit.

Du får lov at vælge farven på din nye sofa, ligesom du også selv får lov til at vælge sofaben, trætype til stel og meget andet. Mulighederne er uendelige og afhænger af din helt egen personlige smag. Det er valget imellem nogle helt fantastiske materialer, som vi selv kan stå inde for, der gør, at vi kan tilbyde hver enkelt kunde en helt fantastisk oplevelse. Det er din garanti for en yderst holdbar sofa, hvor lækkert design går hånd i hånd med godt, jysk møbelhåndværk.

Modulløsninger og vaskeægte klassikere

Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik har vi en lang række forskellige sofaløsninger. Du kan eksempelvis vælge en af vores klassiske modeller såsom en tremmesofa og så skræddersy den til dine behov. Du kan dog også vælge en sofa opbygget i moduler. Sidstnævnte er især en fordel for dig, der elsker at lege med indretningen og som ynder at lave om fra tid til anden. De forskellige moduler kan nemlig udskiftes og sofaen kan enten gøres mindre eller større, efterhånden som dine behov ændrer sig. Har du mod på det, kan du også vælge at kombinere forskellige farver og materialer for et fuldt ud personligt og unikt udtryk.

Direkte fra egen fabrik

– ingen fordyrende mellemled

Sofaer fra Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik kommer direkte fra vores egen fabrik i Danmark. Vi er derfor selv med i hele processen, fra design til udførelse og levering til kunden. Det er din garanti for godt gedigent jysk møbelhåndværk. Vi udvælger kun de allerbedste materialer med henblik på at levere møbler i ultimativ topklasse. Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik har vi ikke en masse fordyrende mellemled, idet hvert enkelt møbel kommer direkte fra fabrik til slutbruger. Det vil sige designmøbler til nogle af markedets mest attraktive priser.